In atentia cumparatorilor

Acest blog va ofera o gama diversa de produse Handmade din care puteti alege pe acela care vi se potriveste cel mai bine.
Avantajul principal pentru a cumpara un produs prin intermediul acestui blog este reprezentat de posibilitatea contactarii directe a artistului, astfel fiind eliminata prezenta unui intermediar si implicit un pret mai mic pentru produsul care doriti sa il achizitionati.
Blogul nostru nu este responsabil de procesul de vanzare, noi nefacand altceva decat de a ajuta creatorii de produse handmade sa expuna lucrarile lor gratuit, iar cumparatorilor oferim posibilitatea de a achizitiona un produs direct de la artist la un pret mai rezonabil.
Va multumim!
Navigare placuta!

marți, 3 februarie 2009

De ce sa expun? si Cum sa expun?

Iata doua intrebari care probabil ca si le-ar pune oricine care este interesat de acest blog.
De ce sa expuneti?
E simplu... Blogul nostru este afisat in peste 1000 de directoare web si motoare de cautare si este optimizat pentru performante maxime astfel incat sa avem un trafic care sa va aduca recunoasterea interna si de ce nu internationala. Un alt motiv important pentru care trebuie sa expuneti este faptul ca nu trebuie sa va inregistrati si nu trebuie sa platiti nimic pentru a expune. Un plus al acestui blog este adus de numarul de obiecte pe care il puteti posta care este nelimitat.
Avem newseletter, astfel ca toti cei care se vor abona la acesta vor primi pe mail toate noutatile aparute. Un alt avantaj al blogului nostru il constituie translatorul Web, care permite oricarui vizitator care nu stie limba romana sa traduca pagina in limba sa.
Dupa ce v-am explicat de ce este important sa expuneti pe acest blog va vom explica si Cum sa expuneti:
Tot ce trebuie sa faceti pentru a expune pe blogul nostru este sa ne trimite-ti un e-mail la adresa galeriadeartaromania@yahoo.com cu pozele obiectelor care vreti sa apara pe blogul nostru (dimensiunea unei poze sa fie de 550px X 412px) si o mica descriere a fiecarui obiect, mai exact ceea ce simbolizeaza el, un pret pentru obiectul dumneavoastra in cazul in care vreti sa il vindeti nu trebuie sa lipseasca din mail si datele de contact pentru posibilul cumparator (o adresa de e-mail la care sa puteti fi contactat de acesta).
Nu uitati obiectul ramane la dumneavoastra si sunteti singura persoana care va negocia cu un eventual cumparator. Tot ceea ce va oferim este gratuit pentru a va ajuta sa deveniti cunoscuti.
Mentionam ca nu ne facem raspunzatori pentru ceea ce va aparea pe acest blog (totul va fi luat ca atare conform mail-ului primit de la creatorul de arta). De asemenea nu ne vom implica in cadrul vanzarilor realizate de catre artist, tot procesul fiind lasat in seama acestuia.

Va asteptam,
Echipa Galeria de Arta Romania

Niciun comentariu: