In atentia cumparatorilor

Acest blog va ofera o gama diversa de produse Handmade din care puteti alege pe acela care vi se potriveste cel mai bine.
Avantajul principal pentru a cumpara un produs prin intermediul acestui blog este reprezentat de posibilitatea contactarii directe a artistului, astfel fiind eliminata prezenta unui intermediar si implicit un pret mai mic pentru produsul care doriti sa il achizitionati.
Blogul nostru nu este responsabil de procesul de vanzare, noi nefacand altceva decat de a ajuta creatorii de produse handmade sa expuna lucrarile lor gratuit, iar cumparatorilor oferim posibilitatea de a achizitiona un produs direct de la artist la un pret mai rezonabil.
Va multumim!
Navigare placuta!

marți, 3 februarie 2009

De ce "Galeria de Arta"?

Pentru ca vrem sa creem mai mult decat o galerie de arta. Pentru ca vrem sa readucem arta cu toate frumusetile ei in ochii privitorului.
Obiectivul nostru este sa transformam acest blog in cea mai mare galerie de arta online din Romania, unde toti creatorii sa se poata intalni, sa poata comenta fiecare postare, sa isi expuna creatiile si de ce nu sa gaseasca si un cumparator pentru operele sale.
Daca esti pictor, artizan, mestesugar sau orice alta categorie care face parte din lumea Handmade si daca vrei sa te faci cunoscut, o poti face pe acest blog. Orice creatie proprie este bine venita aici.
Va asteptam cu mult drag!

Niciun comentariu: